Πεζοπορία στο Φαράγγι του Ρίχτη

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας, η Επιτροπή Διαχείρισης Γεωπάρκου Σητείας, ο Ορειβατικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Σητείας και η ΕΔΕΑΚ, συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά τις «Γεω – δράσεις του Γεωπάρκου της Σητείας» και σας καλούν να συμμετέχετε την Κυριακή 7 Αυγούστου στο Φαράγγι Ρίχτη στα Έξω Μουλιανά.


Η συγκέντρωση όσων θα συμμετέχουν στις δραστηριότητες, θα γίνει στις 9.00 το πρωί στο παρκινγκ στην είσοδο του μονοπατιού για το φαράγγι του Ρίχτη. Για τη μεταφορά, αλλά και για την επιστροφή, θα πρέπει να μεριμνήσουν οι συμμετέχοντες . Σημειώνουμε τόσο η πεζοπορία, όσο και οι δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί (Rappelling – Τραβέρσα κ.λ.π.) είναι κατάλληλες και για παιδιά, αρκεί να συνοδεύονται.


Με την εκδήλωση αυτή κλείνει για το 2016 η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γεωπάρκων που μέσα από διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, προέβαλαν και έκαναν γνωστό το Γεωπάρκο της Σητείας , αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα που έχει η περιοχή μας για την ανάπτυξη τόσο των παραδοσιακών μορφών ,όσο και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως αυτή του Γεωτουρισμού.

 

poster-trekking-in-richtis-gorge-august-2016