Το γλέντι της Γής, του Νερού και του Αέρα, με τον Στέλιο Πετράκη

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γεωπάρκων, ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (ΔΟΚΑΣ) και η Επιτροπή Διαχείρισης Γεωπάρκου Σητείας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζάκρου και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, σας προσκαλούν στην Κυριακή 10 Ιουλίου στην πηγή της Ζάκρου σε ένα γλέντι της Γής, του Νερού και του Αέρα, με τον Στέλιο Πετράκη.

Μέσα σε ένα μοναδικό περιβάλλον στον Γεώτοπο της πηγής της Ζάκρου, ο Στέλιος Πετράκης και οι συνεργάτες του, Αντώνης και Γιώργος Σταυρακάκης, θα μας ταξιδέψουν σε γνώριμα αλλά και σε νέα μουσικά μονοπάτια, με μουσική της Κρήτης και νέες συνθέσεις.

Οι άνθρωποι του Γεωπάρκου, από τις 10.00 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 8.00 μ.μ. θα περιμένουν τους επισκέπτες στο Μουσείο φυσικής Ιστορίας της Ζάκρου για να τους ενημερώσουν για το Γεωπάρκο της Σητείας και τις δράσεις του.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη των σημαντικότερων γεώτοπων του Γεωπάρκου της Σητείας, αλλά κυρίως η γνωριμία των χώρων αυτών από την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες της Σητείας.

 

Ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ και Αντιδήμαρχος Σητείας

Λεωνίδας Τερζής

 

to-glenti-tis-gis-tou-nerou-kai-tou-aera